CINE SUNT

Gabriel Avăcăriţei. Trainer certificat la nivel naţional (CNFPA), jurnalist cu peste 14 ani de experienţă în presa scrisă şi în televiziune. Gabriel Avăcăriței

Am debutat ca jurnalist de presa scrisă în 1998, la departamentul Ştiri Externe al cotidianului Naţional. Experienţa de ziarist a căpătat dimensiuni audio-vizuale în anii cât am lucrat la televiziunea Naţional TV (2003-2005), dar mai ales în perioada în care am lucrat la The Money Channel, prima și singura televiziune de business din România. Între 2006 și 2012 am fost editor, realizator şi prezentator, am apărut ca invitat la numeroase emisiuni pe teme economice (Realitatea TV, Romantica TV, Radio Actualități, Radio Cultural, Realitatea FM). În 2012, am condus secția Economic a postului de televiziune Digi24, din grupul media construit de RCS/RDS.

În ultimii ani, am dialogat în direct, în platoul de televiziune, cu sute de oameni de afaceri şi politicieni, români şi străini, diplomaţi, oameni de ştiinţă, sportivi sau artişti.

View Gabriel Avacaritei's profile on LinkedIn

Din februarie 2011, ca trainer acreditat CNFPA, ofer tehnici şi instrumente practice de dezvoltare personală pentru antreprenorii și experții care vor să preia controlul asupra propriei cariere, prin intermediul unei imagini publice convingătoare, într-o societate caracterizată de abundență și competiție. Am lucrat împreună cu cei care cred, ca și el, că lumea devine mai bună atunci când oamenii se înţeleg mai bine – între ei, dar mai ales pe ei înşişi. Prin activitățile desfășurate – cursuri și consultanță – îi ajut pe oameni să comunice mai bine ceea ce sunt şi ceea ce vor. Principalele mele domenii de expertiză sunt imagine personală, comunicare și media training.

assd View www.fedeme.ro

 

În 2010 am demarat proiectul personal www.fedeme.ro, o bază de date de tip wiki, primul showroom online pentru persoanele publice din România.

www.fedeme.ro este primul site care identifică, descrie şi clasifică imaginile publice ale personalităţilor româneşti. Pe baza unui model teoretic original, Fedeme permite analiza completă şi integrată a imaginii publice personale. Actualizat zilnic, Fedeme este principala sursă de informaţie de background asupra personalităţilor româneşti.

Go to Top