CONSULTANȚĂ

ÎN CARIERĂ ȘI IMAGINE PERSONALĂ

as

În aproape toate domeniile de activitate, reuşita aduce cu sine notorietatea. Sunt meserii în care nu poţi avea succes, fără a fi cunoscut. Odată cu recunoaşterea valorii, vizibilitatea impune restricţii şi solicită atenţie. Pentru că cei care te cunosc vorbesc despre tine şi te judecă, în funcţie de aşteptările pe care le-ai construit, conştient sau nu.

A fi persoană publică poate fi înspăimântator. În aceeaşi măsură, a fi necunoscut poate fi dizolvant. Pentru a parcurge în siguranţă teritoriul dintre NIMENI şi CINEVA, ai nevoie de un ghid. Pentru a nu te rătăci ai nevoie de o hartă.

Consilierea în imagine personală te ajută să-ţi supraveghezi modul de comunicare – în contactele directe, în apariţiile de presă şi în mediul online. Te ajută să îţi scoţi în evidenţă calităţile şi să le valorifici din perspectiva ţintelor pe care ţi le propui.

Mai concret:

1. Sesiune individuală de 2 ore

sau

2. Program intensiv de 3 luni

Sesiunea individuală are rolul de a te ajuta să înţelegi modul în care funcţionează imaginea personală; care sunt funcţiile ei în exprimarea individului şi în comunicarea socială; în ce mod te poate ajuta în carieră şi în plan personal. În cele din urmă, îţi vei putea construi o strategie de creştere a vizibilităţii şi de îmbunătăţire a reputaţiei. Vei obţine instrumentele necesare pentru a putea avansa în plan social, cu încredere şi credibilitate.

Programul intensiv presupune să parcurgi o serie de etape practice vizând îmbunătăţirea imaginii personale şi creşterea potenţialului profesional. Fiecare sesiune îţi va oferi noi instrumente personalizate şi sarcini concrete, cu scopul pentru a-ţi identifica atuurile personale. Vei învăţa în ce fel să le foloseşti şi cum să-ţi creezi un plan de acţiune. Pornim de la o evaluare iniţială, după care, cu fiecare săptămână, vei câştiga încredere şi clarviziune. Te vei cunoaşte mai bine şi vei descoperi noi modalităţi de a te pune în valoare în relaţia cu şefii sau clienţii, cu cei apropiaţi sau cu necunoscuţii.

Caută-mă acum pentru a programa o primă discuţie.

  • You may use these HTML tags: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong>

  • Comment Feed for this Post
Go to Top